Bizkaiko Sagardo berriaren denboraldia, hasi da.
Bizkaiko Sagardo berriaren denboraldia, hasi da.
Fresko dagoela zerbitzatu, 12-13º C artean, eta inoiz ez hotza.
Kortxoa kendu aurretik, botila astindu.
Sagardoa atera, edalontziko kristalaren kontra jotzean lurrinak kaska ditzan.
Kopuru txikitan zerbitzatu, eta trago bakarrean edan.
Oso ondo doa arrainekin, itsaskiekin, haragiarekin eta azkenburukoekin. Ausart zaitez!
Bizkaiko Sagardogileak

Sagardoa ekoiztea

SAGAR BARIETATEAK

bizkaiko sagardogileak

Bizkaian erabiltzen ditugun sagardo-sagar barietateak tokiko barietateak dira. Gure baldintza edafo-klimatikoetara egokituta daude, eta kalitatezko sagardoa egiteko aukera ematen dute. Hona hemen sagar-motak:

1-ERREZIL

bizkaiko sagardogileak
  • Indarra: tartekoa.
  • Heltzea: azaroko lehenengo hamabostaldia.
  • Ekoizpena: tartekoa, aldakortasunarekin.
  • Fruituaren tamaina: txikia.
  • Fruituaren kolorea: hori arrexka, errege-sagarraren kutsuarekin.
  • Multzo teknologikoa: azidoak.
  • Izurriteekiko eta gaixotasunekiko sentikortasuna: erresistentzia handia klima-baldintzen arabera, batez ere gaixotasun hauei: pikardatua (venturia inaequalis), txankroa (nectria galligena), monilia (monilia fructigena).
  • Erabilera bikoitza: Bizkaian oso preziatuak dira mahaiko sagar moduan.

2-GEZAMINA

bizkaiko sagardogileak
  • Indarra: tartekoa.
  • Heltzea: urriko bigarren hamabostaldia.
  • Ekoizpena: tartekoa, aldakortasunarekin.
  • Fruituaren tamaina: handia.
  • Fruituaren kolorea: hori berdexka.
  • Multzo teknologikoa: gozoa- mingotsa.
  • Izurriteekiko eta gaixotasunekiko sentikortasuna: erresistentzia handia klima-baldintzen arabera, batez ere gaixotasun hauei: pikardatua (venturia inaequalis), txankroa (nectria galligena), monilia (monilia fructigena).

3-GOIKOETXE

bizkaiko sagardogileak
  • Indarra: handia.
  • Heltzea: urriko bigarren hamabostaldia.
  • Ekoizpena: handia, aldakortasunarekin.
  • Fruituaren tamaina: ertaina- handia.
  • Fruituaren kolorea: ildaska gorriak, hondo horia.
  • Multzo teknologikoa: garratza- mingotsa.
  • Izurriteekiko eta gaixotasunekiko sentikortasuna: erresistentzia handia klima-baldintzen arabera, batez ere gaixotasun hauei: pikardatua (venturia inaequalis), txankroa (nectria galligena), monilia (monilia fructigena).

4-MOKO

bizkaiko sagardogileak
  • Indarra: tartekoa.
  • Heltzea: urriko lehenengo hamabostaldia.
  • Ekoizpena: handia, tarteko aldakortasunarekin.
  • Fruituaren tamaina: ertaina.
  • Fruituaren kolorea: gorri bizia.
  • Multzo teknologikoa: garratza- mingotsa.
  • Izurriteekiko eta gaixotasunekiko sentikortasuna: erresistentzia handia klima-baldintzen arabera, batez ere gaixotasun hauei: pikardatua (venturia inaequalis), txankroa (nectria galligena), monilia (monilia fructigena).

5-TXALAKA

bizkaiko sagardogileak
  • Indarra: tartekoa.
  • Heltzea: urriko lehenengo hamabostaldia.
  • Ekoizpena: tartekoa, aldakortasun gutxirekin.
  • Fruituaren tamaina: handia.
  • Fruituaren kolorea: horia.
  • Multzo teknologikoa: garratza.
  • Izurriteekiko eta gaixotasunekiko sentikortasuna: erresistentzia handia klima-baldintzen arabera, batez ere gaixotasun hauei: pikardatua (venturia inaequalis), txankroa (nectria galligena), monilia (monilia fructigena).

6-URTEBETA

bizkaiko sagardogileak
  • Indarra: tartekoa.
  • Heltzea: urriko bigarren hamabostaldia.
  • Ekoizpena: handia, aldakortasunarekin.
  • Fruituaren tamaina: tartekoa.
  • Fruituaren kolorea: horia.
  • Multzo teknologikoa: erdi- garratza.
  • Izurriteekiko eta gaixotasunekiko sentikortasuna: erresistentzia handia klima-baldintzen arabera, batez ere gaixotasun hauei: pikardatua (venturia inaequalis), txankroa (nectria galligena), monilia (monilia fructigena).
  • Erabilera bikoitza: Bizkaian oso preziatuak dira mahaiko sagar moduan.

7-URDIN SAGARRA

bizkaiko sagardogileak
  • Indarra: handia.
  • Heltzea: azaroko lehenengo hamabostaldia.
  • Ekoizpena: handia, aldakortasunarekin.
  • Fruituaren tamaina: tartekoa.
  • Fruituaren kolorea: berde urdinxka, ildaska gorriekin.
  • Multzo teknologikoa: garratza- mingotsa.
  • Izurriteekiko eta gaixotasunekiko sentikortasuna: erresistentzia handia klima-baldintzen arabera, batez ere gaixotasun hauei: pikardatua (venturia inaequalis), txankroa (nectria galligena), monilia (monilia fructigena).
  • Erabilera bikoitza: Bizkaian oso preziatuak dira mahaiko sagar moduan.

6-BOST KANTOI

bizkaiko sagardogileak
  • Indarra: tartekoa- txikia.
  • Heltzea: urri amaieran.
  • Ekoizpena: tartekoa, aldakortasunarekin.
  • Fruituaren tamaina: tartekoa.
  • Fruituaren kolorea: hori berdexka.
  • Multzo teknologikoa: erdi- garratza.
  • Izurriteekiko eta gaixotasunekiko sentikortasuna: erresistentzia handia klima-baldintzen arabera, batez ere gaixotasun hauei: pikardatua (venturia inaequalis), txankroa (nectria galligena), monilia (monilia fructigena).
  • Erabilera bikoitza: Bizkaian oso preziatuak dira mahaiko sagar moduan.



台灣情色網 壯陽藥品 壯陽 壯陽食物 壯陽藥 春藥 春藥網 春藥王 CENTOS愛神 sm助性阿曼達情趣 壯陽 壯陽食品 壯陽食物 壯陽藥 壯陽藥網 壯陽藥品 壯陽藥品哪買 壯陽藥品哪買9son 壯陽中藥 強力春藥 強力催情神仙水 異世藥神 異世藥王 持久的方法 持久術 持久液 春藥 春藥專賣店 春藥成分 春藥的製作方法 春藥網 春藥配方 春藥王 春心蕩漾催情網 催情 催情劑 催情藥 催情藥diy 催情藥專賣店 催情藥專賣店9son 催情藥使用經驗 催情藥水 催情藥效果 催情水 催情王 催情液 大陸壯陽藥 杜蕾斯持久液 合法壯陽藥比較表 黑寡婦催情粉